Kleuren die je prachtig vindt

tinta color

Wat is er meer bevredigend dan uit de salon lopen met een fantastische look die gecreeerd is door je favoriete Keune-kapper?Wie ervoor heeft gezorgd dat de kleuren in je haar tot leven komen…

Magie in een tube

Met Keune Color, onze professionele kleurproducten, heeft een kapper alles wat die nodig heeft om prachtig haar te creeren bij klanten zoals jij.
De weldadige, romige formules van elke kleur, lifting powder en developer zorgen voor een perfect resultaat, zonder het haar te beschadigen.
Zijdeproteïnen beschermen de hoofdhuid en maken het haar gezond en glanzend.

Semi Color

Demi-permanente kleur is een minder permanente kleuroptie. Dit type haarkleur bestaat uit een combinatie van oxidatieve en niet-oxidatieve pigmenten. Niet- oxidatieve pigmenten zijn groter en hechten zich vast aan de buitenkant van het haar. Ook zijn ze makkelijker uit te wassen dan oxidatieve pigmenten.

De demi-permante kleurrange, Semi Color, is een ammonia-vrije range met zachte, natuurlijke kleuren met een glossy glans.

Tinta Color

Permanente kleur bestaat uit oxidatieve pigmenten. Deze pigmenten zijn kleine niet- ontwikkelde kleurloze pigmenten die makkelijk kunnen doordringen in de haarschors (cortex). 

Zij worden daar door de zuurstof van de waterstofperoxide samengevoegd tot grote gekleurde moleculen. Deze moleculen worden vastgezet in de haarschors en geven een permanent kleurresultaat.

De permanente kleurrange, Tinta Color garandeert uitstekende verzorging, zuidezachte glans en 100% grijsdekking.

Ultimate blond

Met de professionele Ultimate Blonde-serie maak je elke blonderingswens waar.  Ultimate Blonde is een range met professionele blondeerpoeders die bestaan uit voedende formules met zijdeproteïnen en wat bestaat uit een groot aanbod kleurkarakters.

Bond fusion

Bond Fusion, een revolutionaire service die de bindingen in het haar een boost geeft. 

Dit bijzondere product behandelt en verzorgt gekleurd haar intensief en biedt tot vijf
keer langere verzorging.

CONTACT

Openingstijden
Locatie

Burgemeester van Veenlaan 118,
7543 AB Enschede