Colors with attitude

Color Chameleon

Originele, kleurrijke kapsels zijn helemaal van nu en je komt ze overal tegen. Op de catwalk, op festivals, op straat en op kantoor. Ze gaan mee met de trends in mode en make-up, zowel de levendige als de pastelkleuren.

Maak kennis met Keune Color Chameleon

De multicolor rainbow

Als je je haar in alle kleuren van de regenboog wilt dragen, moet je niet verlegen zijn. De intensiteit van de stralende kleuren wordt in deze look duidelijk geaccentueerd. Voor deze look werken we met vijf levendige kleuren.

De orange highlights​

Ben jij een perfectionist en ben je gek op balans en symmetrie? Dan is dit dé techniek voor jou. Voor deze look hebben we gewaagde, felle kleuren gebruikt waar je blij van wordt: orange, rose, yellow en magenta.

De blue-green fade​

Kleuren kun je eindeloos met elkaar laten versmelten door ze naadloos in elkaar te laten overlopen. Voor deze opvallende, geraffineerde en verleidelijke look hebben we gewerkt met blue en green.

Kleurhoogtes

De beste basis voor een stralende, intense kleur is opgelicht haar op kleurhoogte 10. Maar voor de meeste tinten is opgelicht haar vanaf kleurhoogte 6 ook voldoende. Bij de lichtere tinten geeft opgelicht haar op kleurhoogte 8 of hoger het beste resultaat.

De lilac balayage​

Balayage is het Franse woord voor ‘vegen’. Dit verwijst naar de vegende bewegingen die haarkunstenaars met hun kwasten maken als ze het haar schilderen. Voor deze look hebben we pastelized Violet gebruikt. Voor een flatteus en vrouwelijk gevoel.

Shade shifters​

De kapper gebruikt de shade shifters Clear en Dark van Keune Color Chameleon om op een speelse manier de intensiteit van de tinten aan te passen.

Door Clear in de kleur te mengen, verminder je de intensiteit en creëer je pasteltinten. Voor een diepere kleur en prachtige, gedempte tinten wordt er een kleine hoeveelheid Dark toegevoegd.

Laat je inspireren door het effect van Clear en Dark en geef je kapper vrij spel qua creativiteit.

Maak kennis met Keune Color Chameleon

Originele, kleurrijke kapsels zijn helemaal van nu en je komt ze overal tegen. Op de catwalk, op festivals, op straat en op kantoor.

Ze gaan mee met de trends in mode en make-up, zowel de levendige als de pastelkleuren. En dat geldt niet alleen voor trendy millennials.

Modebewuste vrouwen en mannen van alle leeftijden vinden het leuk om met hun haarkleur te spelen en zo te laten zien wie ze zijn. Keune color chameleon geeft ons en u de vrijheid om haarkleur perfect af te stemmen op de persoonlijkheid.

CONTACT

Openingstijden
Locatie

Burgemeester van Veenlaan 118,
7543 AB Enschede